برای حل مشکل تماس بگیرید
تلفن ثابت٩٠٩٩٠٧١٧٢٨

  • آموزش پرینتر
  • آموزش فتوشاپ
  • فلش مموری
  • حمایت از
    همیار رایانه !
    +G

    آموزش تهیه نسخه پشیتبان از سمت سرور

    Hamyar Rayaneh
    آموزش تصویری
    Hamyar Rayaneh
    ٩٠٩٩٠٧١٧٢٨
    Hamyar Rayaneh
    شارژ همیار رایانه
    شما کاربران گرامی اگر در تماس با شماره 9099071728 با مشکل مواجه شده اید می توانید از قسمت خرید شارژ همیار رایانه شارژ تهیه نمایید و با همکاران ما هماهنگی های لازم را به عمل آورید.
    Hamyar Rayaneh
    Hamyar Rayaneh
    Hamyar Rayaneh
    Hamyar Rayaneh
    Hamyar Rayaneh

    برای تهیه نسخه پشتیبان در وردپرس WP - WordPress بر روی سی پنل Cpanel مراحل زیر را انجام دهید.

    یکی از راحت ترین راه ها تهیه نسخه پشتیبان از سمت هاستی است که در اختیار دارید.در یک هاست لینوکسی با کلیک برروی گزینه Files زیر منویی برای شما باز می شود که بایستی گزینه Backup را انتخاب نمایید. حال در این صفحه از شما نوع تهیه نسخه پشتیبان را می پرسد. برروی Download or generate a full website backup کلیک نمایید تا مکان ایجاد نسخه پشتیبان را از شما بپرسد. دو گزینه وجود دارد:
    1. بر روی هاست و در مسیر اصلی
    2. ارسال به آدرس ایمیل
    می توانید هرکدام را که مایل هستید انتخاب کنید. این نسخه به صورت یک فایل زیپ شده با پسوند tar.gz در پوشه اصلی هاست ایجاد می ‌شود.

    تهیه نسخه پشتیبان از پنل وردپرس ( Backup WordPress panel )

    با کمک گزینه های درون ریزی و برون بری از تمامی نوشته‌ها ، برگه‌ها ، دسته‌ها و برچسب‌ها به صورت یک فایل xml می توانید پشتیبان بگیرید و پنل مدیریت این بک آپ ها را به شما تحویل می دهد.
    شما از درون ریزی می توانید برای وارد کردن دموی قالب‌ها و یا هرگونه محتوایی استفاده کنید.و همچنین اگر بخواهید محتوایی را از آن بگیرید می توانید از برون بری استفاده کنید.پس با کمک این ابزار نیز از محتوا می توانید بک آپ تهیه کنید.برای بازگرداندن آن در مواقع ضروری باید از ابزار درون ریزی استفاده کنید ( ریستور / Restore کردن اطلاعات ). برای این کار آدرس http://www.yoursite.com/wp-admin/import.php را وارد کنید.

    تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده ( Backing up the database )

    تهیه نسخه پشتیبان از دیتابیس نیز یک امر ضروری است که می توانید از پنل هاست این کار را انجام دهید.برای این منظور وارد phpmyadmin شوید و به زیر منو Database بروید.
    حالا از منو سمت چپ پایگاه داده وبسایت تان را انتخاب کنید.پس از انتخاب گزینه Export را کلیک کنید و اطلاعات را وارد کنید.حال دو راه پیش روی شماست :
    1. با زدن دکمه select all از تمامی دیتابیس تان بک آپ بگیرید.اما چون حجم بالای دارد ممکن است مقداری از اطلاعات از بین برود.
    2. جهت اطمینان بیشتر از هر جدول به صورت جداگانه بک آپ تهیه کنید.

    افزونه های وردپرس برای تهیه نسخه پشتیبان ( WordPress plugins to backup )

    افزونه های متعددی جهت تهیه نسخه پشتیبان در وردپرس ارائه شده اند که بیشتر آنها ب صورت اتوماتیک از وبسایت تان بک آپ تهیه می کنند.

    شما کاربران عزیز اگر در تهیه نسخه پشتیبان از وبسایت و پایگاه داده سوال و مشکلی داشتید می توانید با کارشناسان ما که به امور اینترنت و طراحی سایت مجرب هستند در همیار رایانه با شماره 9099071728 تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

    Up